Spring naar inhoud

Fendt 1000 Vario

 

De nummer 1 in zwaar trekwerk

Deze tractor zet zijn kracht efficiënt om. Met zijn indrukwekkende banden, zijn slimme wizard voor ballastering en bandendrukregeling en zijn unieke, variabele vierwielaandrijving, heeft hij grip op elke situatie – en hij is bovendien uitzonderlijk wendbaar. Niet alleen maar een enorm sterk trekpaard dus!

De Fendt 1000 Vario is voorzien van de nieuwste softwareoplossingen. Deze zijn optimaal geïntegreerd en combineren de afzonderlijke stappen van de werkzaamheden tot een perfect geheel. Of het nu het nieuwe, open

Fendt 1000 Vario
 

spoorgeleidingssysteem betreft of bijvoorbeeld variabele dosering per hectare, Fendt Variotronic biedt oplossingen voor de gehele werkdag (en -nacht). Daarbij staan een eenvoudige bediening en absolute betrouwbaarheid van alle systemen steeds voorop.

365 dagen per jaar topprestaties

Alle componenten – van motor tot transmissie en van ventilator tot hydraulisch systeem – zijn speciaal met het oog op duurzame prestaties onder uitdagende omstandigheden geconstrueerd, en ontworpen voor grote krachtoverbrenging bij een zo gering mogelijk verbruik. Bij al die kracht overtuigt de Fendt 1000 Vario echter ook door zijn grote wendbaarheid, geringe eigengewicht en hoge nuttige belasting. De nieuwste softwareoplossingen en de vele interfaces openen de weg naar netwerktoepassingen, die door snelle data-analyse en de mogelijkheid van onderhoud tijdens het veldwerk het gebruiksrendement vergroten.

 

 

 

De Fendt 1000 Specificaties

Model

PK

KW

1038 Vario 396 291
1042 Vario 435 320
1046 Vario 476 350
1050 Vario

 
517

 
380